Gyerekbarát vendéglő

A lurkó eszik, játszik, rajzol, iszik, rajzol, eszik, játszik, egy szóval jól érzi magát.

Az anya, apa, nagymama, nagypapa, nagynéni, keresztapu, anya barátnője, apa barátnője (jaj bocsánat a barátja), és a többi-és a többi, pedig nyugodtan eszik, iszik, beszélget, egy szóval szintén jól érzi magát.

…Tényleg milyen jó is az, ha egy étteremben mindenki jól érzi magát. Lehet e fontosabb a gyerkőc mint a felnőtt? Hát, ahol egy nagymama az étterem tulajdonosa ott időnként előfordulhat, no persze azért igyekszünk ám a felnőttek kedvében is járni.
De nézzük a gyerekeket:

gyerek-barat
gyerek-barat2

Emeleti szintünkön játszósarkot is berendeztünk, hogy jobban teljen a nálunk eltöltött idő a gyerekeknek, és könnyebben, nyugodtabban a szüleik számára (Rendezvények esetén előfordulhat, hogy a játszósarok nem működik. Kérjük telefonon érdeklődjön.).

Aprócska vendégeinknek többféle gyermek menüt is kínálunk, sőt hétvégéken családi menünk is van, ahol a palacsintát korlátlan mennyiségben ajándékba adjuk a menü mellé.

A legkisebbek számára etetőszékkel is szolgálhatunk (kérje a pincér kollégáktól). Az emeleti női mosdóban pedig pelenkázó is található. Ha esetleg elfogyott a pelus, otthon maradt az előke akkor is szóljon bátran, Pannika mindent megold.

Bármilyen élelmiszer allergia esetén (tej, tojás, liszt, Stb.) szintén szóljon nekünk, biztos kitalálunk majd valami finomat.

Vasárnapi ebéd, amikor együtt a család:

A hétvége nálunk általában elsősorban és kiemelten a gyerekeké, és a családoké.

Kedves Gyerekek!
Gyertek el hozzánk vasárnapi ebédre, és ne felejtsétek otthon anyut, aput, a nagyit és a nagyapát sem (persze csak ha megérdemlik).

gyerek-barat3a

Hírlevél