Család

Családi vendéglőnk, éttermünk nem csak nevében családi, hisz Budapesten a 17. kerületben azt ténylegesen a családunk üzemelteti: A konyhában dolgozik a fiam aki szintén szakács, a vőm, a vendégtérben a lányom, és a menyem is gyakran besegít ahol csak tud.

Mindemellett nagyon fontosak számunkra a vendéglőnkbe betérő apróságok, szüleik, nagyszüleik, és igyekszünk is mindent megtenni, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. Ennek jegyében több fajta gyermekmenüt kínálunk, sőt hétvégente még családi menünk is van, amely elfogyasztása általában egy családi palacsintaevő versenybe szokott torkolni, hiszen a menünk desszertje tetszés szerint annyi palacsinta amennyit a család csak megtud enni. Kipukkadásig…

a-csapat2
marcsaneniesacsalad4

Na szóval annál nincs is jobb, ha együtt a család (jó néha jöhetnek csak az apukák sörözni, vagy az anyukák kávézni, esetleg a nagyszülők teázni, vagy apa, anya kettesben romantikázni…).

No és végül, de persze nem utolsó sorban szívesen látjuk nálunk, sőt kimondottam várjuk a leendő anyukákat és apukákat is.

Történetünk

Rég dédelgetett családi álom vált valóra, amikor 2009-ben Rákoskeresztúron anyánknak, nagyanyánknak emléket állítva megnyitottuk első éttermünket a Marcsa Néni Családi vendéglőjét. Kedves vendégeink elsősorban a Magyar (népi) konyha remekeit valamint a barátaink, illetve a családunk kedvenceit kóstolhatták meg nálunk. Az elmúlt évek során nagyon sokan látogattak el hozzánk, sok-sok családi és céges rendezvény helyszíne voltunk, rengeteg esküvőt, és fergeteges bulit tartottuk. Az utolsó időkben sokszor súrolva a kapacitásaink határait…

Az elmúlt években sokat tanultunk, sokat fejlődtünk, számos új ötletünket valósítottunk meg. Számos ötletünket viszont nem, mert a Marcsa Néni Vendéglőjének korábban teret adó épület már nem volt erre elég, nem volt erre alkalmas. Mivel azonban jobbnál jobb ötleteinkkel még mindig tele a padlás…, ezért elkezdtünk keresgélni ahová átköltözve tovább tudunk fejlődni, ahol új ötleteinknek kötöttségek nélkül teret tudunk majd adni.

 • epulet2
 • epulet
 • epulet3
 • epulet4
 • epulet5
 • picanteetterem
 • picanteetterem2
 • picanteetterem4
 • picanteetterem6
 • picanteetterem7
 • picanteetterem9

Nagy örömünkre szolgált amikor rövid keresgélés után, a régi vendéglőtől csupán csak néhány házszámnyira a Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmenti Polgármesteri Hivatal közvetlen szomszédságában álló elegáns, modern épületben megtaláltuk a minden szempontból ideális környezetet. Egy olyan „multigasztró” teret álmodtunk ide ahol bátran elfér egymás mellett több kultúra és nemzetiség gasztronómiája, ahol egyaránt megfér és “jól érzi magát” egymás mellett a tradicionális Magyar, a Dél-Európai mediterrán és akár a trendi Tex-Mex konyha is.

Ahogy azt a korábbi éttermünkben is tettük úgy ebben a csodálatos új térben is szeretnénk megmutatni, hogy a Magyar konyha milyen csodálatos, változatos, ezért a már nálunk jól megszokott Marcsa Nénis ízvilágot megtartva szeretnénk továbbra is feleleveníteni és újragondolni az elfeledett recepteket.

Mindemellett szeretnénk éttermünkbe varázsolni a Dél-Európai mediterrán kedvenceket, az ételeket pont úgy elkészítve mint ahogy azt egy Francia Bisztróban, az Olasz tengerparton, vagy egy Görög tavernában teszik.

Sombreros fantázinév alatt pedig igazi kézműves hamburgereket és klasszikus Mexikói fogásokat is kínálunk.

Szeretnénk, ha vendégeink életkortól függetlenül jól éreznék magukat nálunk, ha elegáns és modern környezetre vágynak és akkor is, ha családias hangulatra. Szeretnénk, ha elégedetten távoznának amikor nemzetközi ételeket próbálnának ki, és akkor is, amikor házias ízeket kívánnak. Finom ételekkel, szolid árakkal és nagy szeretettel várjuk, térjen be hozzánk Ön is!

A PICANTE Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉTTEREM csapata!

vendegek

Rendelést csak kiszállítási időben lehet leadni: Keddtől péntekig 11 és 20 óra között. Szombaton 12 és 20 óra között. Illetve vasárnap 12 és 15.30 óra között. Elrejt

Rendelést csak kiszállítási időben lehet leadni: Keddtől péntekig 11 és 20 óra között. Szombaton 12 és 20 óra között. Illetve vasárnap 12 és 15.30 óra között.