Online Étel Rendelés

Rendelje meg ebédjét és/vagy vacsoráját az otthonába, munkahelyére kényelmesen online!

 

ONLINE RENDELÉS

Oldalunkon történő online bankkártyás fizetés esetén most 5% kedvezmény a rendelés teljes árából!

 

Házhozszállítás

Jelenleg a következő szállítási területekre tud online rendelést leadni:
Budapest 16. kerületében a 1164-es és 1165-ös irányítószám alá tartozó utcákba, a 17. kerület teljes egészére. Továbbá Csömörre, Kistarcsára, Nagytarcsára, Kerepesre, Szilasligetre, Gödöllőre, Pécelre és Mogyoródra (A Forma 1-es hétvége kivételével).

Kiszállítás a rendelés leadását követő kb. 40-60 percen belül. Zsúfolt időszakokban (ebéd és vacsora időben, hétvégéken, stb.) késés várható!

Rendelésfelvétel kedden 11 és 16 óra között. Szerdától szombatig 11.00 és 20.00 óra között (vasárnap és ünnepnapokon 11-től 15.30-ig).

A minimum rendelés 2000 Forint.

Kivétel a 16. kerület és Csömör ahol a távolság miatt csak az 5 ezer forintot elérő, illetve azt meghaladó rendeléseket szállítjuk ki.

Illetve a 17. kerület és Pécel ahol a távolság miatt csak a 15 ezer forintot elérő, illetve azt meghaladó rendeléseket szállítjuk ki.

Kerepesre, Szilasligetre és Kistarcsára a kiszállítás díjtalan, a többi szállítási területen egységesen 500 Ft. a kiszállítási díj.

 

RENDELÉS MEGKEZDÉSÉHEZ VÁLASSZ EGY KATEGÓRIÁT

Ajándék

10000 forint feletti rendelés esetén
1 l Pepsi termék.
15000 forint feletti rendelés esetén
1 l Pepsi termék + 1 somlói galuska.

Weboldalunk megújult.

A webáruházban regisztráció nélkül tud vásárolni. Amennyiben Ön korábban regisztrált vásárlónk volt és továbbra is szeretne regisztrált felhasználónk lenni úgy szükséges a regisztráció megújítása, mert a korábbi adatokkal a rendszer már nem fogja beengedni.

Megértését köszönjük.