Hétvégi svédasztal

Svédasztalos ebéd a Marcsa Néni Rendezvényház, Picante Étteremben
Minden szombaton és vasárnap 12 és 16 óra között, Kerepesen a Szabadság út 286. szám alatt.
Budapestről, Gödöllőről is csak 10 percre…

A hétvégi korlátlan svédasztalos ebédek általában 12-16 óráig tartanak. A pontos menüsorokat hétvégéről-hétvégére nyomon követheti weboldalunkon. Az ebédek során a menüsorban mindig található előétel, leves, főétel és desszert.

Korlátlan ételfogyasztás 2690 Ft/főtől.*
 
Családbarát árakkal: 12 éves korig -50%, 6 éves korig INGYENESEN!
korlátlan

Korlátlan ételfogyasztás

Korlátlan ÉTELfogyasztásos 2 órás csomag esetén a felnőtt ár 2690 Ft/fő. Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes a fogyasztás, 12 éves korig pedig 1345 Ft/fő.

Korlátlan ÉTELfogyasztásos 4 órás csomag esetén a felnőtt ár 3990 Ft/fő. Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes a fogyasztás, 12 éves korig 1995 Ft/fő.

Minden 2 órát meghaladó tartózkodás esetén automatikusan a 4 órás csomag ára kerül felszámításra. Az árak kizárólag az ételek árát tartalmazzák, italfogyasztás külön itallap alapján.

Lehet nálunk bankkártyával, SZÉP kártyával, Sodexo, Chéque Déjeuner, illetve Ticket Restaurant valamint Erzsébet utalványokkal is fizetni.

* Az 2690 forintos ár egy kedvezményes ár (50%-os kedvezményt érvényesítünk) kizárólag a hétvégi svédasztal esetében érvényes! Más napokon, más esetben ugyanez a svédasztalos lehetőség 5380 forinttól/fő érhető el.
** A változtatás jogát fenntartjuk.

Márciusi ajánlatunk

Március 2. SZOMBAT.

Március 2. SZOMBAT.

SZOMBAT

Előétel: Házi krémek, friss zöldségekkel és ropogós kenyérrel. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Frankfurti leves. Főételek: Rántott sertésborda. Gemenci vadragu, csirkemell barackkal és sajttal fedve, Rántott cukkini, gomba, rántott sajt. Sültburgonya, párolt jázmin rizs, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Március 3.

Március 3.

VASÁRNAP

Előétel: Hortobágyi húsos palacsinta. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Frankfurti leves. Főételek: Sajttal és sonkával töltött sertéskaraj rántva, rántott sajt, cigánypecsenye, Szőlősgazda kedvence (Baconos csirkemell camamberttel töltve boros szőlőmártásban), Csirkemell paradicsommal és sajttal grillezve. Párolt jázminrizs, fűszeres steak burgonya, burgonyapüré, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Március 9.

Március 9.

SZOMBAT (teltház, sajnos több vendéget nem tudunk fogadni)

Előétel: Buffalo csirkeszárnyak. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Gulyásleves. Főételek: Grillezett csirkemell Hawaii módra, Mustáros-fokhagymás flekken, Rántott sajt, Tüzes babtál, sült csülökkel, Rántott csirkemell és sertéskaraj vegyesen. Párolt jázminrizs, Sültburgonya, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Március 10.

Március 10.

VASÁRNAP

Előétel: Közvetlenül a kamrából (főtt füstölt tarja, házikolbász, friss töpörtyű, házi sajtok, házi zsír, vaj, zöldségek a kiskertből, ropogós parasztkenyér). Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Gulyásleves. Főételek: Csirkemell orly, Mustáros fokhagymás flekken, Kijevi csirkemell, Kemencében sült fűszeres csirkecomb. Rizi-bizi, Vajas-petrezselymes burgonya. Salátabár. Desszert.

Március 16.

Március 16.

SZOMBAT

Előétel: Hortobágyi húsos palacsinta. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Nyírségi gombócleves. Főételek: Sajttal és sonkával töltött sertésborda rántva, székelykáposzta, Csirkemell párizsiasan. Jércemell Dubary módra, Párolt jázminrizs, Burgonyapüré, Sült burgonya. Salátabár. Desszert.

Március 17.

Március 17.

VASÁRNAP

Előétel: Kaszinótojás, tormakrémes sonkatekercs. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Nyírségi gombócleves. Főételek: Csirkecomb filé rántva, baconos csirkecsíkok, sertésborda Óvári módra, pacalpörkölt, Rántott zöldségek és sajt, Párolt rizs, főtt burgonya, Sültburgonya, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Március 23.

Március 23.

SZOMBAT

Előétel: Ropogós csirkeszárnyak. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Hagymaleves. Főételek: Sajttal és sonkával töltött sertésborda rántva, Grillezett csirkemell brokkolival csőben sütve, vörösboros marhapörkölt, szaftos pulykacomb részeges almaágyon. Párolt jázminrizs, hasáb burgonya, tarhonya. Salátabár. Desszert.

Március 24.

Március 24.

VASÁRNAP

Előétel: Közvetlenül a kamrából (főtt füstölt tarja, házikolbász, friss töpörtyű, házi sajtok, házi zsír, vaj, zöldségek a kiskertből, ropogós parasztkenyér). Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Hagymaleves. Főételek: Fokhagymás-mustáros flekken, csirkemell paradicsommal és sajttal grillezve, rántott sertésszelet, rántott zöldségek. Spagetti Milánói módra. Párolt jázminrizs, Vajas-petrezselymes burgonya, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Március 30.

Március 30.

SZOMBAT

Előétel: BBQ oldalas. Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Palóc leves. Főételek: Beregi csirkemell (aszalt szilvás, baconös) rántva, brassói aprópecsenye, Rántott zöldségek és sajt. Jércemell spárgával és sajttal csőben sütve, Párolt jázminrizs, Sült burgonya. Salátabár. Desszert.

Március 31.

Március 31.

VASÁRNAP

Előétel: Közvetlenül a kamrából (főtt füstölt tarja, házikolbász, friss töpörtyű, házi sajtok, házi zsír, vaj, zöldségek a kiskertből, ropogós parasztkenyér). Levesek: Tanyasi tyúkhúsleves, csigatésztával. Palóc leves. Főételek: Csirkecomb filé rántva, baconos csirkecsíkok, sertésborda Óvári módra, pacalpörkölt, Rántott zöldségek és sajt, Párolt rizs, főtt burgonya, Sültburgonya, tartármártás. Salátabár. Desszert.

Ha megtetszett az ajánlatunk próbálja ki akár családi, akár baráti társaságban!

Asztalfoglalás: 06 28 747 963

svédasztal1

Rendelést csak kiszállítási időben lehet leadni: Keddtől péntekig 11 és 20 óra között. Szombaton 12 és 20 óra között. Illetve vasárnap 12 és 15.30 óra között. Elrejt

Rendelést csak kiszállítási időben lehet leadni: Keddtől péntekig 11 és 20 óra között. Szombaton 12 és 20 óra között. Illetve vasárnap 12 és 15.30 óra között.