Telefon (06-1) 201 2483 vagy válassza az online asztalfoglalást: Foglaljon asztalt Most

 

Család

Családi vendéglőnk, éttermünk nem csak nevében családi, hisz Budapesten a 17. kerületben azt ténylegesen a családunk üzemelteti: A konyhában dolgozik a fiam aki szintén szakács, a vőm, a vendégtérben a lányom, és a menyem is gyakran besegít ahol csak tud.

Mindemellett nagyon fontosak számunkra a vendéglőnkbe betérő apróságok, szüleik, nagyszüleik, és igyekszünk is mindent megtenni, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. Ennek jegyében több fajta gyermekmenüt kínálunk, sőt hétvégente még családi menünk is van, amely elfogyasztása általában egy családi palacsintaevő versenybe szokott torkolni, hiszen a menünk desszertje tetszés szerint annyi palacsinta amennyit a család csak megtud enni. Kipukkadásig…

Na szóval annál nincs is jobb, ha együtt a család (jó néha jöhetnek csak az apukák sörözni, vagy az anyukák kávézni, esetleg a nagyszülők teázni, vagy apa, anya kettesben romantikázni…).
No és végül, de persze nem utolsó sorban szívesen látjuk nálunk, sőt kimondottam várjuk a leendő anyukákat és apukákat is.

(Visited 255 times, 1 visits today)